FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Seed Consultants pune pe harta cele mai iubite branduri romanesti

Seed Consultants pune pe harta cele mai iubite branduri romanesti

Seed Consultants anunta castigatorii proiectului Harta Brandurilor Romanesti: Cotnari (Moldova), Murfatlar (Dobrogea), Dacia (Muntenia), Raureni (Oltenia), Cramele Recas (Banat), Bace Toghiere (Crisana), Bizo (Maramures), Bucovina (Bucovina), Luna Solai (Transilvania).

Harta Brandurilor Romanesti cartografiaza cele mai iubite branduri romanesti de pe teritoriul tarii.Timp de o luna, romanii au putut sa nominalizeze, in prima faza, iar apoi sa voteze cele mai iubite branduri din zona din care provin. In functie de traditie si de specificul local, cele noua regiuni si-au ales brandurile romanesti preferate.

Romanii sunt mari iubitori de vin

Trei regiuni din Romania au sustinut un brand de vin ca cel mai iubit brand romanesc regional: Cramele Recas in Banat, Murfatlar in Dobrogea si Cotnari in Moldova.  Vinurile Corcova se numara si ele printre cele mai iubite branduri din Oltenia, clasandu-se pe locul cinci. Dintre berile romanesti, doar Timisoreana si Ursus au reusit sa ajunga printre finalisti.

Pe de alta parte, in Bucovina, cel mai iubit brand romanesc este o apa: Bucovina, urmata indeaproape de Dorna. Din aceesi categorie, Apa Minerala Lipova se afla in top 5, in Crisana.

 

Brandurile romanesti din FMCG par a fi foarte apreciate de romani, produsele de panificatie Bizo au fost votate ca cel mai iubit brand din Maramures, uleiurile Luna Solai in Transilvania, iar Raureni in Oltenia. Traditiile romanesti sunt cu siguranta indragite in Crisana cum sunt, de alfel, si povestile lui BaceToghiere.  Iar Dacia, brandul care poarta numele istoric al regiunii din care provine, ramane cel mai iubit brand romanesc din Muntenia.

Nu putem spune despre romani ca nu isi iubesc tara, brandurile turistice precum Delta Dunarii sau Cimitirul Vesel de la Sapanta s-au clasat si ele printre finaliste. Puteti vedea mai jos top 5 branduri romanesti pentru fiecare regiune in parte.

“Romani buni Europeni” urmareste sa sporeasca increderea si motivatia pentru implicare antreprenoriala a celor care au idei valoroase ce se pot transforma in proiecte de succes. “Romani buni Europeni” isi propune sa aduca romanilor recunoasterea statutului de europeni. Prin oameni si fapte.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content