FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sealed Air vine in intampinarea cererii de pe piata locala de ambalaje

Sealed Air vine in intampinarea cererii de pe piata locala de ambalaje

Sealed Air, furnizor mondial de solutii de ambalare, a inceput sa promoveze in Romania foliile termocontractibile de ambalare (Cryovac® si CorTuff® - folii shrink) si sistemele Sealed Air (Shanklin® - sisteme de ambalare shrink). Aceste folii si sisteme sunt destinate cu precadere companiilor de logistica, dar si tuturor celor care au nevoi de ambalare.

Foliile termocontractabile si sistemele de ambalare Sealed Air pot fi folosite la o gama larga de aplicatii, fiind vorba despre produse inovatoare si versatile.

Initiativa Sealed Air are loc in contextul in care piata europeana si romaneasca incepe sa caute echipamente automate de ambalare de calitate. Romania, de exemplu, este un tip de piata in care exista foarte putini producatori locali de bunuri si care se bazeaza preponderent pe importuri.

In aceste cazuri, companiile importatoare locale aduc containere de bunuri pe care le re-impacheteaza in functie de nevoile clientilor, cum ar fi cele ale supermarketurilor. „Eficientizarea maxima si usurinta de utilizare sunt cele doua cerinte principale, astfel incat foliile trebuie sa nu aiba niciun fel de probleme in aplicare si in utilizarea lor mai departe, iar echipamentele de ambalare trebuie sa fie de foarte mare incredere”, declara Lucian Scaunasu, agentul de vanzari Sealed Air pentru Romania.

Firmele specializate in co-packing cauta simplitate si flexibilitate in sistemele pe care le aleg deoarece isi doresc sa le poata folosi pentru o gama variata de aplicatii, de la conserve si bauturi la produsele in cutii, biscuiti, produse cosmetice si produse chimice de uz casnic, bunuri de scurta si lunga folosinta.

Gama larga de folii Sealed Air este proiectata pentru a rula pe majoritatea sistemelor de ambalare shrink. Sistemul de ambalare Shanklin® include modele cu capacitati mari si ajustari flexibile, in masura sa ambaleze produse de dimensiuni mici si mari, ambalari individuale si multi-pack-uri. Utilajele sunt puternice si de incredere, usor de utilizat si pot ajunge pana la 150 de ambalari pe minut.

Foliile de ambalare shrink Cryovac® IMPACT™ de la Sealed Air sunt folii cu utilizari multiple, proiectate pentru a acoperi mai toate cerintele obisnuite. Cryovac® IMPACT™ are o gama larga de utilizare, ceea ce o face mai usor de intrebuintat pe foarte multe produse si sisteme de ambalare.

Sealed Air este unul dintre principalii producatori mondiali de ambalaje si solutii de ambalare, tehnologii si echipamente, avand aplicatii in industria alimentara, medicala si de consum. Activitatea companiei este impartita in 5 zone si anume: ambalaje pentru produse alimentare, ambalaje de protectie, produse medicale, sisteme shrink si materiale speciale, iar, printre cele mai importante branduri se numara Cryovac, Shanklin, Instapak si Bubble Rap.

Sealed Air a avut in 2008 un venit de 4,8 miliarde de dolari. Cu peste 17.000 de angajati in toata lumea, Sealed Air isi desfasoara activitatea in 51 de tari avand sediul central in Statele Unite ale Americii.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content