FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sealed Air tinteste un segment cat mai mare din piata romaneasca de ambalare a revistelor

Sealed Air tinteste un segment cat mai mare din piata romaneasca de ambalare a revistelor

Sealed Air a incheiat un prim parteneriat pe piata romaneasca de ambalare a revistelor cu un trust de presa, parteneriat ce are ca obiect furnizarea unei solutii de tiplare, eficienta din punct de vedere al costurilor.

Trustul de presa mentionat a achizitionat o masina automata de tiplat Shanklin(r) F-5, crescand astfel capacitatea de productie cu peste 600% si reducand timpii morti si opririle pentru mentenanta. Clientul a inlocuit folia PE de 25 de microni pe care o folosea cu folia shrink de poliolefina de 7 microni CT-301 de la Sealed Air, pentru a imbunatati aspectul produsului.

Potrivit reprezentantilor Sealed Air, un avantaj al foliei CT-301 este acela ca, fiind mult mai subtire decat alte folii, e de doua ori si jumatate mai usoara, fapt care reduce impactul asupra mediului si odata cu asta si costurile legate de administrarea si transportul deseurilor. In acelasi timp, sulurile de folie Sealed Air sunt cu 225% mai lungi reducand timpii necesari schimbarii rolelor. Shanklin(r) F-5 beneficiaza de viteze mai mari de operare si de eficienta sporita datorita operarii automate, ajungand la impachetarea a 75 produse pe minut, fata de doar 12 cat era posibil pana de curand.

Reprezentantul Sealed Air in Romania, divizia de impachetare shrink, Lucian Scaunasu, afirma: "Pe langa montarea echipamentului si training-ul initial, Sealed Air le ofera clientilor sai si un serviciu post-cumparare. Cea mai noua comanda a creat un punct de referinta pentru Sealed Air in a aborda si alte trusturi de presa din Europa care nu folosesc inca foliile shrink de poliolefina de la Sealed Air".

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content