FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sealed Air lanseaza o folie ultra-subtire

Sealed Air lanseaza o folie ultra-subtire

Sealed Air Corporation, lider pe piata foliei shrink poliolefina pentru bunuri industriale si de larg consum, a lansat o noua folie, Cryovac® CT-301, o folie shrink brevetata ultra-subtire, de inalta performanta.

Cryovac® CT-301 este primul produs dezvoltat pe noua platforma tehnologica Sealed Air, care permite, pentru prima oara, reducerea foliilor shrink pana la jumatate din grosime, adica 7µ, cu urmatoarele avantaje: aceleasi proprietati ca si folia de 13-15µ;
buna rezistenta la forta, rupere si arsuri; forta de lipire si durabilitate sporite; versatilitate pentru o gama larga de echipamente shrink; vizibilitate si claritate excelenta; mai putine schimbari de role, fapt ce imbunatateste atat eficienta operationala, cat si timpul in care sistemul este operational.

Lungimea rolelor standard Sealed Air este cu pana la 2,6 km mai mare decat cea a foliilor nepliate de 15µ, dar asigura aceeasi performanta utilizand aplicatii compatibile. Mai mult, CT-301 reduce costul operational general al clientului, deoarece permite schimbari mai rare de role si reducerea pauzelor neplanificate pentru forta de lucru, mai ales atunci cand se confrunta cu un termen de finalizare a productiei strans.

De asemenea, prin folosirea unei cantitati scazute de material, CT-301 contribuie la protejarea mediului prin reducerea „amprentei” de carbon, cu urmatoarele avantaje durabile: structura extrem de rezistenta si ultra-subtire; capacitatea de a inlocui materialele de pana la de doua ori mai groase; temperaturi de contractie mai scazute.

Din 1960, Sealed Air este in topul producatorilor mondiali de ambalaje si solutii de ambalare, tehnologii si echipamente, avand aplicatii in industria alimentara, medicala si de consum, inregistrand in 2008 un venit de 4,8 miliarde de dolari. Cu peste 17.000 de angajati in toata lumea, Sealed Air isi desfasoara activitatea in 51 de tari avand sediul central in Statele Unite ale Americii.

Cele mai importante brand-uri Sealed Air sunt Cryovac, Shanklin, Instapak si Bubble Rap. Activitatea companiei este impartita in 5 zone si anume: ambalaje pentru produse alimentare, ambalaje de protectie, produse medicale, sisteme shrink si materiale speciale.

Compania investeste foarte mult in cercetare si inovare, alocand anual 2% din cifra de afaceri, dublu fata de bugetul obisnuit in aceasta industrie, avand 35 de laboratoare in care se testeaza si se concep produsele.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content