FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Se deschide Pescaria Selgros Brasov

Se deschide Pescaria Selgros Brasov

Pe 28 noiembrie 2009 se deschide Pescaria Selgros, raionul specializat de peste proaspat din cadrul magazinului Selgros din Brasov.

Pescaria Selgros are o suprafata totala de aproximativ 200 metri patrati, din care suprafata de vanzare ocupa 64 metri patrati. Pescaria este construita similar unei mici unitati de transare cu respectarea fluxurilor de marfa, cu vestiare filtru pentru angajati, cu spatii special destinate eviscerarii si filetarii, un spatiu pentru receptie marfa, depozite si incaperi pentru detergenti si materiale de ambalare.

 Spatiul de vanzare cu aer conditionat este dotat cu patru acvarii, apa fiind in permanenta filtrata si racita. Spatiul de vanzare are de asemenea o vitrina de expunere moderna pe care pestele si gheata se pastreaza mereu in conditii optime.

Pescaria Selgros respecta sistemul HACCP prin care compania garanteaza faptul ca ofera produse alimentare sigure si de inalta calitate.

Sortimentul Pescariei Selgros cuprinde peste viu: pastrav, crap, caras, peste proaspat de acvacultura si de Dunare: crap, pastrav, caras, stiuca etc., peste proaspat oceanic: somon, dorada, biban etc., fructe de mare: creveti, scoici, caracatite etc. si peste afumat.

Clientii Pescariei vor beneficia gratuit de servicii complete de curatare, eviscerare si filetare.

Inaugurarea Pescariei va fi insotita de un Gastro-Show cu tematica PESTE la Selgros Brasov, sustinut de Jakob Hausmann, un specialist in arta culinara. La eveniment sunt invitati toti cei pasionati de arta culinara si cei care apreciaza preparatele din peste, fie gastronomi profesionisti, fie amatori.
 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content