FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schwarzkopf lanseaza o noua generatie de coloranti de par

Schwarzkopf lanseaza o noua generatie de coloranti de par

Schwarzkopf a lansat Nectra Color, o noua generatie de coloranti pentru par. Nectra Color este prima vopsea permanenta fara amoniac, infuzata cu nectar floral si uleiuri botanice.

 In cadrul conferintei de lansare a noii game reprezentantii companiei au precizat ca Nectra Color este singurul produs care a fost lansat simultan in Romania si pe alte piete Henkel, fiind in top trei inovatii la nivelul grupului pentru anul 2014.

"Inovatia Nectra promite performanta a culorii fara amoniac, ingrijire de exceptie si culori luminoase, reflexii radiante ale culorii si bogatie intensa a nuantei, parfum floral si acoperire pana la 100% a firelor albe. In plus, parul este mult mai usor de pieptanat si mult mai rezistent (cu pana la 90 % mai putin par rupt fata de parul netratat).”, au mai declarat reprezentantii companiei.

Gama Nectra Color ofera 14 nuante stralucitoare, de la blond deschis, pana la roscat, nuante de saten si negru. Pachetul contine lotiunea fixatoare, crema coloranta, balsamul pentru ingrijire si stralucire si o pereche de manusi. Pretul recomandat este de 23,99 lei/bucata.

Schwarzkopf este un brand din portofoliul Henkel.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content