FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Schimbari de management la Rewe

Schimbari de management la Rewe

Grupul Rewe a anuntat schimbari majore la nivelul managementului superior si al organizarii operatiunilor internationale.

De la 1 ianuarie 2009, board-ul Rewe va avea doi noi membri: Armin Rehberg, responsabil al diviziei de discount, si Frank Wiemer, responsabil pentru activitatile logistice. Alti doi membri noi vor face parte din board-ul companiei: Jan Kunath va acoperi divizia de magazine specializate, iar Lionel Souque va superviza activitatea supermarketurilor din Germania. Armin Rehnberg este considerat „unul dintre cei mai buni experti in domeniul discountului”, in timp ce Frank Wiemer, fost Metro, este un profesionist in optimizarea lantului de aprovizionare.

Rewe a luat si masuri de reorganizare la nivel interntional. In locul a trei unitati separate de business (Austria, Italia si Europa de Est), va exista o singura organizatie umbrela, Rewe International AG, cu un consiliu de conducere independent. Membrii acestuia sunt: Frank Hensel (CEO), Frank Nebel, Werner Wutscher si Janusz Kulik. Eurobilla AG, care avea responsabilitatea tarilor din afara Austriei, va fi inchisa, iar operatiunile sale vor fi preluate de Rewe International AG.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content