FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Scandia Sibiu intra in Cartea Recordurilor

Scandia Sibiu intra in Cartea Recordurilor

Bucharest Food Festival, festivalul culinar organizat intre 1-4 octombrie in capitala a fost deschis cu o surpriza culinara pregatita de Scandia Sibiu si inregistrata de reprezentantii Cartii Recordurilor.

Producatorul de conserve din carne a pregatit o ciorba de burta de 1058 litri  cea mai mare ciorba de burta realizata vreodata. Intr-un vas imens, au fost preparate  proximativ 5000 de portii de ciorba de burta marca Traditii.

Dupa inregistrarea recordului, publicul a fost invitat sa serveasca din ciorba pregatita de Scandia Sibiu.

Lider pe piata nationala de conserve din carne, Scandia Romana detine o cota valorica de aproximativ 70 %. In prezent, compania are peste 670 de angajati si produce diferite sortimente de conserve, impartite in urmatoarele categorii: pate de ficat (Pate Sibiu, Pate Bucegi, Pate Sadu), conserve de carne (Carne Sibiu, Carne Bucegi, Sunca Augusta, Sunca Paltinis etc.) si mancaruri traditionale - Traditii (tocanita, ciolan cu fasole, ciorba de burta, sarmale, costita cu fasole, carnaciori cu fasole, ciorba de vacuta, ciorba de pui, ciorba de fasole ). Scandia Romana este de asemenea si principalul producator roman de marci private pe piata conservelor de carne.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content