FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Sasa Greguric la conducerea Podravka Romania

Sasa Greguric la conducerea Podravka Romania

Incepand cu luna aceasta, Sasa Greguric este noul Managing Director al Podravka Romania. In varsta de 35 de ani, Greguric este absolvent al Facultatii Economice din Zagreb si al unui Master in Marketing, in cadrul aceleiasi Facultati. Managerul si-a inceput cariera la Podravka Croatia in anul 2000 la Departamentul de Achizitii. Din 2003, acesta a lucrat ca Director de Marketing la Podravka Macedonia. Sasa Greguric a preluat functia de la Cristina Saracu, care a condus reprezentanta Podravka din Romania timp de cinci ani.

Prezent la cel mai nou eveniment marca Magazinul Progresiv, Inspiro, Sasa Greguric a declarat ca "sunt incantat sa ma aflu in Romania si am incredere in business-ul Podravka de aici. Romania este o piata cu potential extraordinar, de 20 de ori mai mare fata de Macedonia, unde Podravka activeaza pe patru categorii de produse. Si aici dorim sa dezvoltam in viitorul apropiat categoria de baze pentru mancaruri prin aducerea de noi produse, insa ne dorim si deschiderea de noi categorii".

De altfel, recent, Podravka Romania a intrat pe categoria conservelor de peste, cu brandul Eva (macrou in ulei si sos tomat, hering in ulei si sos tomat, sprot in ulei si sos tomat si ton). Potrivit reprezentantilor companiei, Podravka Romania detine pozitia a treia in piata bazelor pentru mancaruri, prin brandul Vegeta. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content