FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Saptamana Germana la Lidl

Saptamana Germana la Lidl

Dupa saptamanile tematice asiatice si americane a venit randul bucatariei germane, cu multitudinea sa de produse traditionale, sa vina la Lidl. Produsele bucatariei germane vor putea fi gasite în toate cele 136 magazine Lidl din Romania în perioada 9-15 aprilie.

Magazinele Lidl vor oferi o multitudine de specialitati germane, alaturi de retete delicioase de încercat acasa. Produse semi-preparate precum taiteii proaspeti svabesti cu ou, diferite tipuri de cârnati traditionali Thüringer, placintele cu mere sau berea la butoi cu robinet integrat vor fi la îndemâna clientilor.

Calatoria gastronomica initiata de Lidl prin campania “Tot ce-i mai bun din Romania, tot ce-i mai bun din Europa” reflecta interesul companiei de a propune consumatorilor o bucatarie diversificata bazata pe ingrediente de pe toate continentele, la preturi foarte avantajoase.

Pe viitor clientii Lidl se vor bucura în continuare de saptamâni cu teme asemanatoare, când vor putea cunoa?te specialitati culinare din alte tari.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content