FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Salamul de Sibiu de la Agricola, +12% la vanzari in acest an

Salamul de Sibiu de la Agricola, +12% la vanzari in acest an

De la inceputul anului si pana in prezent, Salbac – companie detinuta de grupul Agricola Bacau - a realizat o crestere de 12% a vanzarilor Salamului de Sibiu, dupa ce anul trecut gama sa de salamuri crud-uscate a inregistrat un avans de 23% in valoare  si 16% in volum, comparativ cu 2010.

Compania a anuntat, de asemenea, lansarea unui produs unic in segmentul de varf al salamurilor crude uscate: Salamul de Sibiu Editie de Colectie - cu vin rosu. „Savoarea produsului numarul 1 in vanzari in Romania  este acum implinita de aroma si gustul inconfundabil al vinului rosu romanesc. Sortimentul este produs in editie limitata, asemenea predecesorilor sai de succes din anii trecuti, Salamul de Sibiu – coniac si Salamul de Sibiu –  cu sampanie si se va comercializa in perioada Sarbatorilor in marile retele de magazine din retailul modern, precum si in reteaua de magazine Agricola Bacau”, se arata in comunicatul Agricola Bacau.

Consumatorii pot achizitiona Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu vin rosu calibrat, in varianta de 470 grame, ambalat intr-o cutie eleganta de colectie pe care apare, sugestiv, un strugure rosu.

Produsul se afla in portofoliul Salbac - companie din grupul de firme Agricola Bacau  care detine doua fabrici: una de producere a salamurilor crude uscate si una pentru mezeluri si specialitati fierte afumate.
In 2011, valoarea vanzarilor Salbac a crescut cu 10% fata de anul anterior.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content