FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Salamul de Sibiu Angst revine pe mesele europenilor

Salamul de Sibiu Angst revine pe mesele europenilor

Centenarul primului producator al Salamului se Sibiu coincide cu recunoasterea dreptului de a vinde acest produs in afara granitelor Romaniei. Decizia Uniunii Europene vine dupa un lung sir de evaluari desfasurate la Sinaia de catre autoritatile europene impreuna cu cele din Romania.

Astfel „Fabrica de Salam Filippo Dozzi-Sinaia”, ce poarta astazi numele de Salsi-Sinaia, membra Angst Group, a primit oficial permisiunea de a comercializa preparatele din carne crud-uscate pe intreg teritoriul Uniunii Europene. „Ne bucuram sa redevenim dupa 20 de ani un partener de afaceri al tarilor europene cu cel mai cunoscut produs din carne al Romaniei, Salamul de Sibiu”, declara presedinte Angst , domnul Sorin Minea.

„Este foarte inportant ca Romania sa comercializeze in spatiul european produse cu valoare adaugata, produse de calitate ce pot schimba statutul  Romaniei din consumator in producator ”, mai precizeaza acesta.

Tot cu ocazia implinirii a 100 de ani de activitate am  introdus pe piata o editie aniversara: „Salamul Touring Clubul Romaniei de la Fabrica de salam Filippo Dozzi-Sinaia”. Produsul face parte din nobila familie a salamurilor cu mucegai, iar eticheta acestuia este chiar cea originala”, explica reprezentatii companiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content