FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > S-a redeschis Gourmandise Traiteur

S-a redeschis Gourmandise Traiteur

Gourmandise Traiteur, magazin specializat in comertul cu vinuri romanesti si de import, bauturi fine, ciocolata proaspata, realizata artizanal si produse alimentare de lux, si-a redeschis la o noua adresa din Dealul Mitropoliei, nr. 3 (Piata Unirii, blocul cu reclama “Borsec”, langa magazinul Rosa Clara).

Magazinul este deschis zilnic intre orele 09.00 – 23.00 si dispune de parcare, urmand ca in scurt timp sa se deschida si o terasa. Magazinul pune la dispozia clientiulor sai o gama variata de bauturi fine (Wkisky: Glenlivet, Lagavulin, Laphroaig, Oban, Ardbeg, Bowmore, Balvenie; Cognac: Hennessy, Martell, Remy Martin, Courvoisier, Otard, Daniel Bouju, Jean Filloux; Vodka: Grey Goose, Ciroc,  Nuage), vinuri din Franta (Margaux, Saint Emilion, Pessac, Pauillac, Medoc, Saint Julien), vinuri din Italia (Barolo, Amarone, Brunello di Montalcino, Gavi), vinuri din Spania (Teroja, Ximenez), vinuri din Lumea Noua, California, Australia si Africa de Sud. 

De asemenea, puteti gasi si o gama deosebita de bere belgiana si franceza (Duvel, Chimay, Fischer, Pelforth, L’Angelus, Gauloise, Ch’Ti, Piraat, Gulden Draak, Brugel, Afflingem, La Goudale, 3Monts, Petrus) si nu in ultimul rand o selectie de praline din ciocolata proaspata, realizate artizanal.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content