FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > S-a lansat Bursa Romana de Afaceri - platforma de intermediere si consultanta de afaceri

S-a lansat Bursa Romana de Afaceri - platforma de intermediere si consultanta de afaceri

Marti, 24 ianuarie 2012, a avut loc lansarea oficiala a Bursei Romane de Afaceri, prima platforma de intermediere si consultanta de afaceri din Romania, care faciliteaza investitiile private de capital, realizarea de parteneriate de tip joint-ventures, dezvoltarea si restructurarea afacerilor, precum si vanzarea si cumpararea afacerilor la cheie.

Bursa Romana de Afaceri este dezvoltata pe trei fundamente: platforma de afaceri, consultanta de afaceri si centrul de resurse educationale de business.

Platforma de afaceri este constituita pe de o parte de brokerii & partenerii corespondenti ai Bursei Romane de Afaceri din tara si strainatate, iar pe de alta parte din componenta de promovare web www.rbex.ro.

Consultanta de afaceri acopera intreg spectrul nevoilor de business ale clientilor, de la elaborarea planului de afacere si auditul strategiei de afaceri, la fuziuni si achizitii, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerii, restructurarea creditelor, evaluarea afacerii si atragerea capitalului si a partenerilor de afaceri.
Centrul de resurse faciliteaza accesul la resurse educationale de business, ajutandu-i pe cei interesati sa dobandeasca cunostintele necesare inaintea realizarii unui parteneriat de afaceri si sa abordeze procesul de vanzare sau cumparare a unei afaceri intr-o maniera profesionista.

Serviciile Bursei Romane de Afaceri sunt furnizate si facilitate de consultanti cu
experienta in afaceri si negocieri internationale, care sprijina clientii in materializarea propunerilor si oportunitatilor de afaceri in toate etapele dezvoltarii acestora.

Colaborarea platformei se va realiza si cu organizatii guvernamentale si nonguvernamentale, ambasadele Romaniei in strainatate, dar si cu birourile comerciale ale diferitelor ambasade straine in Romania, precum si cu alte firme de consultanta, cabinete de avocatura si audit din tara si strainatate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content