FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > S-a infiintat KILO, reteaua nationala de distribuitori de solutii de retail si service

S-a infiintat KILO, reteaua nationala de distribuitori de solutii de retail si service

La inceputul lui aprilie, la Sibiu, a avut loc evenimentul KILO, in cadrul caruia cele 40 de firme participante au decis formarea unei noi retele de distributie de solutii complete de retail si service, cu acoperire nationala.

Conceptul  KILO presupune o acoperire nationala 100% , reteaua reunind furnizori de case de marcat, cantare, consumabile, IT, echipamente de scanare, rafturi metalice, mobilier de magazin, frigidere comerciale, sisteme de supraveghere, furnizori de solutii de vanzare si gestiune. Practic, KILO incearca sa acopere, in cea mai mare masura, necesitatile unei companii care vrea sa deschida sau sa modernizeze un magazin sau o retea de magazine, indiferent de dimensiunea acesteia.

KILO beneficiaza de sustinerea Patronatului Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, care se va implica in mod activ in activitatile de coordonare ale retelei.
Directorii coordonatori ai noii retele sunt: Andrei Bondor (de la compania Sintezis Birotica), pe pozitia de coordonator brand, Marian Anghelescu (Patronatul Caselor de Marcat) si  Otvoss Szilard (Diana Service) – ambii responsabili de etica - Adriana Nastase (Velvet Com ) si Andrei Bondor - responsabili de marketing – iar responsabilii de portofoliu sunt Alexandru Opri (Ecr Systems) si Ioan Petrut ( Pim Corporation) .

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content