FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > S-a deschis primul PambacCaffe

S-a deschis primul PambacCaffe

Pambac, unul dintre cei mai importanti producatori nationali de morarit, panificatie si paste, deschide astazi in Bacau, primul sau magazin remodelat sub numele de PambacCaffe. Noul concept isi propune o transformare radicala a retelei de magazine  Pambac,  atat din punct de vedere al ofertei de produse, cat si din punct de vedere al ambientului locatiilor si serviciilor oferite clientilor. Prima unitate remodelata se afla pe strada Razboieni, nr.10.  Procesul de remodelare a durat 3 saptamani.

„Prin proiectul de modernizare al magazinelor Pambac ne dorim sa facem un pas hotarat in directia diferentierii de alti retaileri de tip convenience. Am optat pentru  specializarea retelei noastre de magazine pe categoriile care apar?in ariei noastre de expertiza: panificatie, patiserie si cofetarie. Ne vom concentra pe aceste categorii relevante pentru noi, intr-un format complet nou, cald si prietenos, adaugand servicii complementare care vor intregi brandul  „PambacCaffe – Cofetarie. Patiserie. Gust si Fantezie!”.  Am lucrat la noul concept cu un consultant strain si vizam ca pana la sfarsitul anului sa remodelam alte patru magazine din totalul de 13 unitati operationale. Investitia in remodelare variaza intre 20.000 si 30.000 euro pe magazin.” a declarat Catalin Grigoriu, director general Pambac.

Astfel, oferta de specialitati Pambac pe categoriile panifica?ie, patiserie si cofetarie, este intregita cu produse de casa precum dulceata sau zacusca pregatite la foc de lemne si sucuri naturale fabricate din fructe romanesti. Clien?ii vor putea servi de asemenea in locatie si ceai sau cafea.

Deschiderea primului PambacCaffe vine si cu o oferta promotionala de 10% reducere la toate produsele (cu exceptia celor de tutun) valabila in perioada 25 – 27 octombrie. Oferta poate fi accesata prin prezentarea unui voucher care a fost impartit in prealabil in casutele postale din vecinatatea magazinului.

Cu o traditie de 45 de ani, Pambac are in portofoliu branduri ca Pambac, Grania, Gata, Flavora  cu care ocupa cote de piata situate in top 3 national, in domeniile paste fainoase, faina, malai si comercializeaza de asemenea produse industriale de morarit si amelioratori pentru procesatorii din Romania.

Vrei mai multe detalii despre strategia din spatele remodelarii retelei de magazine Pambac? Citeste si interviul cu Catalin Grigoriu, Directorul General al companiei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content