FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > S-a deschis cel de-al doilea Halewood - The Winery Outlet din Bucuresti

S-a deschis cel de-al doilea Halewood - The Winery Outlet din Bucuresti

Cramele Halewood au deschis la sfarsitul saptamanii trecute cel de-al doilea magazin propriu Halewood - The Winery Outlet din Bucuresti, situat pe Calea Mosilor, nr. 268 - 270, Sector 2. In noul magazin, consumatorii vor gasi peste 300 de sortimente de vin la preturi de producator si importator direct. Cumparatorii pot alege vinurile produse de Cramele Halewood sau vinuri de la cei mai renumiti producatori din Europa, America, Australia si Africa, pe care compania ii reprezinta in Romania.

“Acesta este doar unul din magazinele Halewood – The Winery Outlet planificate a fi deschise pana la finalul acestui an in toata tara. Deschiderea de noi magazine face parte din strategia noastra de dezvoltare, iar pe langa obiectivele de ordin comercial, magazinele ne permit o interactiune directa cu consumatorul final care, pe de o parte, are raspunsuri de specialitate la intrebari legate de vinurile noastre iar, pe de alta, ne ofera opinii valoroase care ne ajuta in masurarea perceptiei consumatorului nostru fidel”, a declarat Dan Muntean, Director General Cramele Halewood.

Pe langa cele doua magazine din Bucuresti, Cramele Halewood a mai opereaza astfel de magazine in Ploiesti, pe DN1 Breza-Nistoresti, in Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste si Urlati.
Mai mult decat atat, compania ofera posibilitatea clientilor sai de a achizitiona vinurile dorite si online pe site-ul www.winery-outlet.com.

Cramele Halewood fac parte din Grupul Halewood, alaturi de Halewood Romania, Domeniile Halewood si Halewood International Premium Imports. Halewood are in propietate crame si plantatii de vita de vie in regiunea  Dealu Mare, Podisul Transilvaniei si Murfatlar. La acestea se adauga Pivnitele Rhein & CIE Azuga  fondate in 1892, unde se continua traditia producerii vinurilor spumante dupa metoda traditionala, de fermentare a vinului in sticla. In Ploiesti se afla sediul Cramelor Halewood, vaste pivnite subterane, depozitul de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle), precum si  liniile de imbuteliere. Grupul Halewood detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investitie de peste 7 milioane Euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content