FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Romaqua isi extinde portofoliul de bere cu litraje mici

Romaqua isi extinde portofoliul de bere cu litraje mici

Romaqua Group a lansat recent sticla de 0,33l pentru berea blonda premium Albacher si un nou ambalaj, de  0,5l PET, pentru berea blonda Dorfer, largindu-si astfel portofoliul pe segmentul litrajelor mici.

Albacher Premium la 0,33l pastreaza aceleasi caracteristici ale berii Albacher: concentratie de alcool de 4,8 % din volum, valoare energetica 43 kcal/100ml. Sticla personalizata nereturnabila, de culoare verde, cu eticheta metalizata care sporeste eleganta berii, este destinata segmentului de consumatori care apreciaza berea la sticla si care se potriveste anumitor ocazii de consum.

La randul sau, berea Dorfer la PET de 0,5l are un continut de alcool 4.9 % in volum.Brandul Dorfer a fost lansat in 2010, la doi ani si jumatate de la intrarea Romaqua pe piata berii cu brandul Albacher. Dorfer este pozitionat pe segmentul economy al pietei si a fost lansat initial doar in ambalaj PET de 2 litri si 2,5 litri si la doza de 0,5 L.
Romaqua Group este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata, avand in portofoliu branduri precum Borsec, Aquatique, Giusto, etc. Grupul a investit 40 de milioane de euro in fabrica de bere de la Sebes, jud. Alba.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content