FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > ROM a inaugurat Muzeul Pasiunilor Neterminate

ROM a inaugurat Muzeul Pasiunilor Neterminate

Producatorul de ciocolata Kandia Dulce isi continua campania pentru noul baton ROM biscuit prin inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate in incinta Grand Cafe Van Gogh din centrul istoric al Capitalei. Deschiderea expozitiei a avut loc miercuri, 23 mai, si poate fi vizitata timp de trei zile.

La inaugurare au vorbit si cativa dintre cei care au adus obiecte: Cabral si Andreea Ibacka, sotia acestuia, Lucian Mandruta si Stefan Stan, castigator la Vocea Romaniei, care a sustinut si un scurt moment artistic.

“ROM cu biscuit are acelasi gust intens de rom, la care am adaugat bucati de biscuit crocant, zvacul perfect ca sa duci la bun sfarsit lucrurile incepute” a declarat Gabriela Munteanu, Marketing Manager Kandia Dulce.

Ideea campaniei a avut la baza un adevar universal, faptul ca multi dintre noi ne apucam de diverse lucruri pe care le incepem dar, din diferite motive, nu apucam sa le terminam. Pentru ca ROM e un produs care nu a pretins ca este altceva decat un simplu baton de ciocolata care iti da un pic de energie, a aparut ideea cu zvacul.

Kandia Dulce are in portofoliu branduri precum Kandia, Laura, Magura, Rom, Silvana sau Sugus si, mai nou, Primola, Anidor, Novatini si Ulpio.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content