FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ritm constant de expansiune in 2014 pentru Profi

Ritm constant de expansiune in 2014 pentru Profi

Profi a inaugurat joi, 22 mai, doua magazine noi, in Oradea si Timisoara, urmand ca vineri, 23 mai, sa deschida prima sa unitate comerciala din Medias. Astfel, reteua Profi ajunge sa numere 224 de unitati comerciale in intreaga tara. Profi isi pastreaza constant ritmul expaniunii, inaugurand de la inceputul anului 18 magazine, cu o medie lunara de 3, 4 deschideri.

 Noul magazin din Oradea este situat pe strada Razboieni nr.55, are o suparafata totala de 522 mp si o sala de vanzari de 270 mp. Unitatea din Timisoara se afla in Piata Nicolae Balcescu nr.2, se intinde pe o suparafata totala de 375 mp si are o suprafata de vanzare de 230 mp.  Ambele magazine deschise astazi vor functiona in formatul PROFI City, format ce ajunge la un total de 24 de unitati in toata tara.

Profi  va inaugura la sfarsitul acestei saptamani primul sau magazin din Medias, cea de-a 115 localitate in care se face prezent. Aceasta unitate va fi lansata in format standard si este situata pe strada Blajului nr.9. Magazinul are o suprafata totala de 630 mp si  un spatiu de vanzari de 450 mp.

In acest moment, Profi reprezinta cel de-al doilea retailer modern din Romania, operand cu magazine in format standard, City si Mall si avand peste 5000 de angajati.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content