FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rewe a finalizat remodelarea celui de-al cincilea Penny Market XXL

Rewe a finalizat remodelarea celui de-al cincilea Penny Market XXL

Penny Market XXL, parte a Rewe Group, anunta finalizarea procesului de remodelare a magazinului sau din Brasov,  din incinta complexului Unirea Shopping Center. Magazinul a intrat in proces de reamenajare si modernizare in urma cu 10 zile.

Noul ambient al magazinului aduce o serie imbunatatiri, de care locuitorii orasului Brasov se pot bucura incepand cu 1 august. Este cea de-a cincea remodelare a retelei dupa magazinele din Bucuresti (cartier Fundeni), Buzau, Targoviste si Braila.

„Ma bucur sa anunt finalizarea procesului de remodelare si pentru magazinul Penny Market XXL din Brasov. Principalele obiective ale acestui demers au fost crearea unei ambiante mai placute de cumparare, modernizarea structurii de mercantizare si extinderea sortimentului, in conformitate cu nevoile si asteptarile clientilor nostri.” a declarat, intr-un comunicat, directorul de vanzari al retelei Penny Market XXL, Antoniu Nituleasa.

In cadrul remodelarii a fost extinsa zona de produse proaspete, unde clientii se pot bucura de o gama mai variata de produse, precum si de cateva raioane noi, cum ar fi cel de carne proaspata cu servire asistata, rotiserie si alte  preparate pregatite in magazin,  infrumusetare si baby care.

Totodata, noul layout al magazinului aduce o mai buna organizare spatiala, o prezentare imbunatatita a diverselor categorii de produse, a zonei promo, cat si a sortimentului de delicatese de la vitrinele asistate.

In plus, noile sectiuni de vinoteca, produse cosmetice si produse nealimentare ofera clientilor o experienta mai placuta de cumparare.
Reteaua de magazine Penny Market XXL este prezenta pe piata din Romania din anul 2001, cand a deschis primul magazin in Bucuresti. In prezent, compania Rewe Romania opereaza 6 magazine Penny Market XXL si 127 magazine Penny Market in numeroase orase din tara.

Grupul german Rewe este prezent in tari precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content