FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rewe a deschis cinci Penny Market intr-o singura zi

Rewe a deschis cinci Penny Market intr-o singura zi

Rewe Romania a deschis, joi, cinci unitati Penny Market in localitatile Cisnadie, Turnu Magurele, Titu, Oltenita si Calarasi, ultimele magazine deschise in 2012. Astfel, compania de retail ajunge sa detina 142 de magazine de discount pe piata romaneasca (136 Penny Market si 6 Penny Market XXL)

Magazinele din Cisnadie, Titu si Oltenita sunt primele din reteaua Penny Market deschise in orasele respective, in timp ce locuitorii din Turnu Magurele si Calarasi au, prin noile inaugurari, a doua unitate locala Penny Market.
    
Primii cumparatori sunt asteptati cu oferte speciale, detaliate in pliantul de deschidere. Fiecare client care viziteaza noile magazine in zilele de 20 si 21 decembrie va primi, din partea Penny Market, un voucher de 10 lei pe care il poate folosi pentru cumparaturi de minim 50 de lei doar in zilele de miercuri, 26 decembrie si joi, 27 decembrie.

De asemenea, clientii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preturi preferentiale la diferite categorii de produse si vor putea castiga numeroase premii, printre care noul autoturism Renault Clio.

La nivel national, Rewe Romania a creat - pana in prezent - peste 2.800 locuri de munca, iar cele cinci noi magazine au creat, la nivel local, alte 81 locuri de munca. Grupul german Rewe, din care fac parte atat Rewe Romania cat si Billa Romania, se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent in Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia, Bulgaria si Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content