FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rewe cere sprijinul furnizorilor pentru remodelarea Penny in Germania

Rewe cere sprijinul furnizorilor pentru remodelarea Penny in Germania

Grupul Rewe le cere furnizorilor sai de produse si de marci private o contributie intre  2 si 2,5% din  vanzarile lor pentru sprijinirea programului de remodelare a unitatilor retelei de magazine de discount Penny din Germania, potrivit Planet Retail care citeaza publicatia germana Lebensmittel Zeitung.In contrapartida, Rewe se angajeaza sa le ofere furnizorilor posibilitatea de a avea promotii in magazine si produse in pliantele cu oferte speciale.

De la inceputul lunii februarie, reteaua Penny a reamenajat peste 200 din cele 2.300 de magazine de discount pe care le detine in Germania, conform noului format. Alte 650 de unitati comerciale vor fi reamenjate anual in urmatorii trei ani. Conducerea grupului german estimeaza ca reteaua Penny va ajunge la break even in 2015. Potrivit unor surse interne citate de publicatia germana Lebensmittel Zeitung, Penny inregistreaza in prezent pierderi de un milion de euro pe zi

Grupul Rewe se numara printre liderii europeni in comertul alimentar, fiind prezent si in Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria. Pe piata romaneasca, Rewe operaza125 de magazine Penny Market si 6 unitati comerciale Penny Market XXL.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content