FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Revista Magazinul Progresiv iti face agenda saptamanii

Revista Magazinul Progresiv iti face agenda saptamanii

Magazinul Progresiv va pune in agenda cele mai importante evenimente locale anuntate pentru saptamana 12-18 martie 2012 si principalele targuri si expozitii internationale ale lunii martie.

EVENIMENTE LOCALE

14-16 martie: Conferinta Progresiv, cel mai mare eveniment dedicat industriei de retail si FMCG din Romania. Tema acestei editii este "Retail Intelligence: Surse noi de crestere dincolo de 2012”, propunandu-si sa faca bilantul pietei pe 2011, sa identifice trendurile pentru acest an si directii noi de dezvoltare a afacerilor din sectorul FMCG, atat din retail cat si din productie, distributie si logistica.

Intre speakerii editiei din acest an se regasesc Koen Hazewinkel (Director of Executive Programs, EFMI Business School, Rijksuniversiteit Groningen), Roxana Baciu (Business Development Manager SE Europe, Retailplus), Raluca Negoita (Group Marketing Director, Grupul Lowe), Bogdan Belciu (Partener Servicii de Consultanta pentru Management, PwC Romania), Pawel Musial (Director Executiv, Profi) Marc Carena (Customer Management Director, METRO Cash & Carry Romania), Raluca Raschip (Consumer Goods Director, GfK Romania), Rand Sherif (Director Executiv, Interbrands Marketing & Distribution), Adrian Pascu (Director Comercial, Danone Romania) si Doron Zilberstein (Vice-Presedinte de Marketing, United Romanian Breweries Bereprod - URBB).

Locatie: Hotel New Montana, Sinaia
Organizator: Revista Magazinul Progresiv
Website: http://conferinta.magazinulprogresiv.ro/

14-15 martie: PR Forum, eveniment in cadrul caruia vor fi dezbatute tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR in contextul economic actual, in care gestionarea reputatiei corporative si consolidarea increderii publicurilor vizate capata un rol tot mai important in supravietuirea si dezvoltarea durabila a companiilor. Prima zi a evenimentului va include conferinte despre tendintele, oportunitatile si provocarile actuale ale industriei de PR, dezbatute de experti recunoscuti in comunitatea locala de relatii publice, in timp ce a doua zi propune workshop-urile “PR Specialist’s Survival Kit 2012” si “Corporate Social Media”.
Locatie: JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Bucuresti
Organizator: Evensys
Website: http://www.prforum.ro/2012/

15-18 martie: PROVINO Cluj-Napoca, festival ce promoveaza arta, cultura vinului si stiinta gastronomica si ofera publicului vizitator oportunitatea de a lua parte la o serie de evenimente cu grad sporit de interactivitate. Organizat sub forma unui eveniment expozitional, Festivalul PROVINO reuneste la Cluj-Napoca producatori, importatori si distribuitori de vinuri, companii din industria conexa si auxiliara, precum si reprezentanti ai segmentului HoReCa, oenologi, somelieri, degustatori autorizati, maestri bucatari, pasionati de vinuri din Transilvania.
Locatie: Grand Hotel Napoca, Cluj-Napoca
Organizator: ABplus Evens
Website: http://cluj.provino.ro/

Luni, 12 martie, orele 10.00-13.00: Seminarul cu tema “Taxarea expatriatilor incepand cu 1 ianuarie 2012 – o constangere suplimentara sau o oportunitate?”, ce isi propune sa dezbata modificarile legislative recente, survenite in urma sporirii fenomenului de migratie a fortei de munca odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
Locatie: Sediul Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, Str. Clucerului nr. 35, Et. 2, Bucuresti
Organizator: Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
Website: http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/event/events/seminar-die-besteuerung-von-expatriates-ab-dem-1-januar-2012-eine-zusaetzliche-einschraenkung-oder-eine-chance/?no_cache=1&cHash=434e35148c3b8afbcbd9bb9b602ebaba

Luni, 12 martie, ora 10.00: Crisis Communication Conference – conferinta de comunicare pe timp de criza, in cadrul careia vor fi prezentate ultimele tendinte din domeniu, precum si metodologii noi prin care se poate ameliora si chiar evita criza.
Locatie: Hotel Capital Plaza, Bucuresti
Organizator: Saga Business&Community
Website: http://www.comunicaredecriza.ro/

Miercuri, 14 martie: Forumul National de Agricultura, editia a II-a. Evenimentul isi propune, printre altele, sa identifice problemele majore ale agriculturii romanesti si sa descifreze prin intermediul unor conversatii directe purtate cu marii actori din piata de profil si cu autoritatilor, a unor directii ce pot determina ca agricultura sa faca un salt calitativ real si considerabil pe parcursul perioadei urmatoare.
Locatie: Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, Bucuresti
Organizator: Finmedia
Website: http://www.finmedia.ro/conferences/conferinta.php?cod=agricultura_oportun&editie=2&comanda=prezentare

Miercuri, 14 martie, ora 19.00: Corporate matching event – Vanzari vs. HR
, eveniment aflat la cea de-a treia editie, care ofera celor interesati ocazia de a stabili legaturi de afaceri sau de a gasi specialistul de care au nevoie pentru afacerile lor. Invitatul special al acestui eveniment este Bogdan Comanescu, Director General Accelera, care are 22 de ani de experienta nationala si internationala in vanzari, marketing, managementul vanzarilor si dezvoltare comerciala.
Locatie: YPC Cafe, Bucuresti
Organizator: Asociatia Young Professionals
Website: http://www.youngprofessionals.ro/cme

Joi, 15 martie: Seminarul “Vanzari/Negociere”, care are ca scop prezentarea unor solutii pentru cele mai frecvente probleme specifice domeniului de vanzari si activitatilor de negociere in afaceri.
Locatie: Locatie: Sediul Camerei de Comert si Industrie Romano-Germana, Str. Clucerului nr. 35, Et. 2, Bucuresti
Organizator: Camera de Comert si Industrie Romano-Germana
Website: http://rumaenien.ahk.de/ro/evenimente/event/events/seminar-verkaufen-verhandeln-offener-kurs-1/?no_cache=1&cHash=49c92c6b435136a142d57f96db1d027b

Miercuri, 14 martie, orele 9.00-13.00: Atelierul “Dreptul muncii pentru cetatenii straini in Romania”, eveniment ce isi propune sa prezinte etapele-cheie si conditiile pentru integrarea strainilor pe piata muncii din Romania.
Locatie: Centrul de Formare al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER), str. Andrei Muresanu, nr. 21, sector 1, Bucuresti
Organizator: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania
Website: http://www.ccifer.ro/ro/ccifer-astazi/agenda/vue-detail/?tx_obladycal_pi2[uid]=2783&cHash=f86683c3d7aaab88dabf1d21e05fdfcd

Joi, 15 martie, orele 12.00-14.00: PR OUTLook, conferinta care il va avea ca invitat pe Kenneth Wetzel, seful Biroului de Presa al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti. Prin intermediul proiectului PR OUTlooK, studentii de la specializarilor Comunicare si Relatii Publice si Relatii Publice si Publicitate, precum si cele adiacente – Marketing si Comunicare in Afaceri si Jurnalism vor avea ocazia sa invete cateva lucruri din culisele relatiilor publice, tema editiei curente fiind “The essentials of institutional PR”.
Locatie: Sala de conferinte de la etajul 5 din corpul R al Universitatii Alexandru Ioan Cuza, Iasi
Organizator: PRIME Iasi
Website: http://primeiasi.wordpress.com/2012/03/05/pr-outlook-editia-a-ii-a/

15-16 martie: Eveniment de formare intitulat “ManagerCoach”, destinat celor care au functii de conducere si care sunt interesati sa devina si mentori. Formarea ManagerCoach se va desfasura in doua parti, prima fiind dedicata exersarii abilitatilor de coaching de nivel inalt, in timp ce a doua parte (care va avea loc la doua saptamani distanta de evenimentul din 15-16 martie) este dedicata trecerii in revista a dezvoltarilor practice si experienta “de teren” in aplicarea instrumentelor si modelelor de coaching dezvoltate in prima parte, experimentand impreuna cu formatorul coaching-ul de echipa.
Locatie: Centrul de Formare al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania (CCIFER), str. Andrei Muresanu, nr.21, sector 1, Bucuresti.
Organizator: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania
Website: http://www.ccifer.ro/ro/ccifer-astazi/agenda/vue-detail/?tx_obladycal_pi2[uid]=2690&cHash=8fe322d7e6c5ffc052cbd96a9d72dd65

15-18 martie: Targ de produse traditionale, manifestare ce isi propune sa reuneasca atat expozantii de produse alimentare traditionale, cat si pe mestesugarii si comerciantii de obiecte de artizanat din cele mai diverse categorii. Principalele produse pe care tematica targului le are in vedere sunt carnea si produsele din carne, pestele si produsele din peste, painea, produsele de panificatie, mierea si alte produse apicole, lactatele si multe altele.
Locatie: Romexpo – Aleea Negustorilor, Bucuresti
Organizator: Romexpo
Website: http://www.targprodusetraditionale.ro

Vineri, 16 martie: “Brand for Succes: How to sell your products/services to a post-recession consumer. How to make your brands make money”, eveniment care isi propune sa prezinte ce este de facut pentru a transforma beneficiile produselor in avantaje strategice, cum poate fi aleasa cea mai buna strategie de brand si ce trebuie oferit/cerut consumatorilor pentru a-i fideliza.
Locatie: World Trade Center Bucuresti, sala Mexico&Seoul
Organizator: WTC Bucuresti si Think Creative
Website: http://www.wtcb.ro/events/2012/brand-for-success/

Vineri, 16 martie: Social Media Summit Iasi, un eveniment in cadrul caruia participantii pot afla care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale. Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania vor fi prezenti la aceasta conferinta dedicata social media.
Locatie: Hotel Ramada, Iasi
Organizator: Revista Biz
Website: http://www.bizforum.ro/sms-iasi2/

EVENIMENTE INTERNATIONALE

13-16 martie: Ingredients Russia – una dintre cele mai importante expozitii de ingrediente alimentare din Rusia
Locatie: Moscova, Rusia
Website: http://www.ingred.ru/

15-18 martie: VINARIA – targ international pentru producatorii de vinuri
Locatie: Plovdiv, Bulgaria
Website: http://www.fair.bg/en/events/vinaria12en.htm

25-27 martie: Tea & Coffee World Cup Europe Exhibition & Conference – expozitie cu vanzare de sortimente de ceaiuri, cafea si produse derivate
Locatie: Viena, Austria
Website: http://tcworldcup.com/vienna/

25-27 martie: The Convenience Retailing Show
Locatie: NEC, Birmingham, Marea Britanie
Website: http://www.nationalconvenienceshow.co.uk/

25-28 martie: VINITALY – International Wine & Spirits Exhibition
Locatie: Verona, Italia
Website: www.vinitaly.com

26-29 martie: Alimentaria Barcelona – salon international de produse alimentare si bauturi
Locatie: Barcelona, Spania
Website: http://www.alimentaria-bcn.com/

27-30 martie: Anuga FoodTec – targ international pentru tehnologia utilizata in obtinerea produselor alimentare si bauturilor
Locatie: Koln, Germania
Website: http://www.anugafoodtec.com/en/aft/home/index.php

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content