FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Revista Biz lanseaza Anuarul Directorilor de Marketing

Revista Biz lanseaza Anuarul Directorilor de Marketing

Revista Biz a lansat miercuri, 21 mai, in cadrul conferintei Best Marketing prima editie a Anuarului Directorilor de Marketing din Romania. Acest supliment editorial, o premiera pe piata din Romania, listeaza directorii de Marketing din top 300 companii si din topul investitorilor in publicitate in 2013.

 "Am ales sa facem un anuar al directorilor de marketing, si nu unul al campaniilor, sau al brandurilor, pentru ca in esenta, in spatele oricarui brand stau niste oameni, nu doar niste teorii, strategii  si mecanisme. Vrem sa stim cine sunt oamenii care creeaza branduri si campanii, ce i-a format, ce-i defineste, care le-a fost parcursul profesional" declara Marta Usurelu, Redactor Sef, revista Biz.

Conferinta Best Marketing se adreseaza specialistilor in media, marketing, publicitate si PR si raspunde catorva dintre cele mai noi provocari pe care oamenii de comunicare le au in contextul impus de revolutia digitala si noile reguli de Consumer Engagement. Pe parcursul a trei sesiuni complete, panelurile de speakeri au abordat concepte precum Real Time Marketing, Marketing Experiential sau Content Marketing.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content