FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Trident are depozit de legume - fructe

Reteaua Trident are depozit de legume - fructe

Compania Trident a deschis, la inceputul lunii octombrie, un depozit de legume si fructe, cu o suprafata de 4.000 mp si o capacitate de 1.600 tone.

Functionalitatea sa este data de echipamente si tehnologie de ultima ora in domeniul stocarii, ambalarii si livrarii de fructe si legume, printre care cinci tuneluri de coacere pentru banane care vor putea acoperi necesarul pentru intreg centrul tarii si nu numai.
Coordonarea depozitului revine unei echipe conduse de un manager general expat, specialist in comertul cu legume si fructe si cu experienta dobandita intr-unul dintre cele mai mari centre de livrare din Olanda.

Constructia depozitului a fost finantata printr-un program Sapard, care va furniza, pana la sfarsitul anului, 1,7 din cele patru milioane de euro necesare investitiei.
Depozitul este situat in Sibiu, pe strada Europa Unita, nr. 25.

Trident opereaza in prezent o retea formata din trei hypermarketuri (Medias, Deva si Sfantu Gheorghe) si doua supermarketuri (Sibiu si Alba Iulia). La inceputul lunii decembrie, Trident va inaugura un nou supermarket, in cadrul complexului Galleria din Piatra Neamt, iar Trident Shopping Center Sibiu, prima unitate de tip mall a retelei, este in plin proces de constructie. Termenul de livrare al acestui proiect este inceputul lunii martie 2009.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content