FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Shop&Go la un singur pas de magazinul cu numarul 100

Reteaua Shop&Go la un singur pas de magazinul cu numarul 100

Mega Image deschide astazi trei magazine de proximitate Shop&Go, retea care ajunge astfel la 99 de magazine. Ritmul deschiderilor sub acest banner din ultimele luni confirma angajamentul serios pe care belgienii si l-au luat in dezvoltarea segmentul de proximitate. 

Coordonatele noilor magazine sunt urmatoarele:  

  • Shop&Go Bucuresti-Ploiesti 30-34, este situat pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 30-34, sector 1, Bucuresti, si are o suprafata de vanzare de aproximativ 129 mp.
  • Shop&Go Calea Ferentari, este situat pe Strada Calea Ferentari, nr. 83,  sector 5, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 90 mp.
  • Shop&Go Splaiul Unirii 8, este situat pe Splaiul Unirii, nr. 8, bl. B4, sector 4, Bucuresti si are o suprafata de aproximativ 127 mp.

Mega Image ofera pe piata prin conceptul Shop&Go si posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa preia un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Tot astazi au mai fost inaugurate alte doua supermarketuri Mega Image: 

  • Mega Image Tunari 2, este situat pe Soseaua Calea Bucuresti, nr. 3, comuna Tunari, Ilfov si are o suprafata de vanzare de aproximativ 551mp. 
  • Mega Image Valea Argesului, este situat pe strada Valea Argesului, nr. 5, bl. C1, sector 6, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 256 mp.  

Mega Image inchide astfel luna august cu 9 magazine nou deschise, din care 5 Shop&Go si 4 Mega Image. Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 247 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (148) si Shop&Go (99). 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content