FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Real a lansat un catalog de fitness

Reteaua Real a lansat un catalog de fitness

real,- Hypermarket Romania a lansat un catalog special de fitness cu reduceri la aparatele si accesoriile de fitness si care promoveaza, de asemenea, o gama variata de produse pentru o  dieta sanatoasa.

Aparatele pentru sport, precum bicicleta fitness mecanica, banda de alergat, aparatul de vaslit, banca de abdomene sau aparatul multifunctional cu greutati si multe altele sunt prezente in catalog la preturi promotionale. De asemenea, accesoriile fitness - gantere, greutati, cotiere, bandaje din neopren etc –, produsele de monitorizare si intretinere a sanatatii, produsele pentru masaj, cosmeticele si produsele de intretinere corporala, alimentele bio, fructele si legumele proaspete sau uscate sunt si ele prezente in catalog, la preturi atractive, potrivit real,- Hypermarket.
Catalogul de fitness cuprinde recomandari si sfaturi ale specialistilor in domeniu privind utilizarea aparatelor si grupele de muschi pe care fiecare aparat le antreneaza.

Oferta din catalog este completata de cateva concursuri prin care clientii pot castiga premii sub forma de abonamente la salile de sport FitCurves din Bucuresti sau la alte sali de fitness din orasul lor.
FitCurves este partenerul oficial al real,- Romania la aceasta lansare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content