FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Pic isi reia activitatea

Reteaua Pic isi reia activitatea

Reteua de hypermarketuri PIC, singura retea de hypermarketuri cu capital suta la suta romanesc, isi reia activitatea in perioada imediat urmatoare.

Compania care va opera cele cinci magazine se numeste Muntenia Hypermarket si face parte din grupul PIC.

Reteaua de magazine numara cinci unitati: Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi. Primul magazin care urmeaza a fi deschis din retea, este magazinul din Craiova, urmand ca in aproximativ o luna si jumatate de la deschidere, sa fie deschis si magazinul din Pitesti.

"Am ales magazinul din Craiova, pentru ca este mai usor de readus pe piata de retail datorita faptului ca acolo a functionat tot timpul magazinul Interhome. Practic, locatia nu a fost inchisa definitiv niciodata. Acest aspect ne permite o deschidere mai usoara din punct de vedere tehnic al tuturor utilajelor si structurilor aferente",  a declarat Claudia Rusu, Director Marketing - Muntenia Hypermarket.

 "Referitor la situatia de insolventa de la firma PIC, ii asiguram pe toti colaboratorii nostrii ca aceasta este administrata judiciar de cea mai puternica firma de pe piata din Romania, PricewaterhouseCoopers, o firma cu bogata experienta in domeniu",  a mai declarat Claudia Rusu.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content