FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Penny Market a depasit pragul de 150 de magazine

Reteaua Penny Market a depasit pragul de 150 de magazine

Penny Market deschide miercuri, 27 august, un magazin in Bucuresti, numarul unitatilor comerciale ale retailerului ajungand la 151. Noul magazin este al 5-lea din Bucuresti, aceasta inaugurare facand parte din planul companiei germane Rewe de a deschide intre 35 si 45 de unitati Penny Market pana la finalul anului 2015.

 Magazinul este situat pe bulevardul Theodor Pallady, nr. 37B si are un design inspirat din conceptul Ambiente. Configuratia magazinului a fost îmbunatatita, fiind alocat un spatiu mai mare pentru articolele proaspete. In ceea ce priveste sortimentatia,  magazinul ofera produse din sectoarele Legume & Fructe, Branzeturi & Lactate, Mezeluri & Carne, Paine & Patiserie. Acestea sunt livrate zilnic, monitorizate din punct de vedere calitativ, gama fiind in continua dezvoltare.

Magazinul va fi deschis de luni pana sambata, in intervalul 07:30 – 22:00, si duminica, intre orele 08:00 – 20:00, si va pune la dispozitia clientilor 106 locuri de parcare. Cu ocazia inaugurarii, clientii vor beneficia de preturi accesibile, dar si de oferte speciale. Noul magazin Penny Market din Bucuresti a creat 14 locuri de munca.

Reteaua Penny Market este operata de compania Rewe Romania, parte a grupului german Rewe. Alaturi de cele 151 de  magazine Penny Market, compania mai opereaza pe piata romaneasca si 8 magazine XXL Mega Discount. Rewe Romania a inregistrat la finalul anului 2013 o cifra de afaceri de circa 2,2 milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content