FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Penny Market a ajuns la 125 de magazine

Reteaua Penny Market a ajuns la 125 de magazine

Rewe Romania, compania care opereaza reteaua de magazine de tip discount Penny Market si Penny Market XXL, a deschis la Huedin (judetul Cluj) cel de-al 125-lea magazin Penny Market din tara si unitatea cu numarul 131 din reteaua sa. Noul magazin din Huedin este situat in strada Horea nr. 36, are o suprafata de vanzare de circa 780 mp si dispune de 69 locuri de parcare.

Noul magazin va oferi clientilor o gama variata de produse, care acopera tot necesarul zilnic. Principiul Penny Market se bazeaza pe achizitionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare in sortiment avand-o produsele alimentare. Totodata, noul magazin va avea un sortiment bogat de marci proprii, atat nationale cat si internationale, dar si un o zona de produse proaspete de unde clientii pot cumpara carne proaspata, dar si produse de panificatie si patiserie din laboratoriul propriu.

Alaturi de gama de produse alimentare, Penny Market isi va intampina saptamanal clientii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare – articole de uz casnic, textile, electrocasnice, papetarie, articole de joaca si de sezon.

Grupul REWE se numara printre liderii europeni în comertul alimentar, fiind present si în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content