FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Pe gustate! va trece de 25 de magazine pana la finele lunii iulie

Reteaua Pe gustate! va trece de 25 de magazine pana la finele lunii iulie

Reteaua de magazine Pe gustate! a producatorului de lactate si mezeluri Lactag va depasi 25 de magazine operationale pana la finele lunii iulie. Saptamana viitoare va fi inaugurat un magazin la Strehaia, in judetul Mehedinti, alte patru noi magazine urmand sa fie deschise in Bucuresti in urmatoarele saptamani. Un alt magazin va fi deschis la inceptul lunii august, la Curtea de Arges, a declarat, pentru Magazinul Progresiv, Cristian Pana, directorul retelei.

Primele magazine Pe gustate! au fost deschise in luna decambrie a anului trecut. Reteaua are in prezent 19 magazine proprii in Bucuresti, Pitesti, Craiova, Costesti, Mioveni, Bals, Craiova si Caracal. Alte doua magazine sunt deschise in parteneriat cu doi comercianti independenti din Caracal si Draganesti.

Magazinele Pe gustate! au o suprafata medie de vanzare de circa 80 de metri patrati. La Craiova, retailerul are doua magazine mai mari. Este vorba de magazinul deschis in locul fostului supermarket Primavara, cu suprafata de vanzare de peste 1.000 de metri patrati si inca un magazin de 300 de metri patrati.

“Parteneriatul presupune amenajarea de catre noi a magazinelor, care arata la fel ca unitatile pe care le detinem noi. Partenerul urmeaza sa ne achite in timp contravalaorea investitiei, iar pe categoriile unde avem productie proprie va comercializa exclusiv produsele noastre. Pe viitor vor mai urma si alte astfel de parteneriate”, a declarat Cristian Pana.

Lactag a achizitionat in aceasta primavara o fabrica de preparate din carne situata in comuna Carcea, langa Craiova, intrand astfel pe piata mezelurilor. Fabrica si activele sale, o investitie realizata cu fonduri europene, au apartinut firmei Central SRL. Mezelurile, care purtau anterior numele Casa Corina, au fost rebranduite sub marca Pe gustate!.

Producatorul de lactate Lactag din Costesti (judetul Arges) a fost cumparat in vara anului trecut de catre unul dintre fondatorii producatorului de inghetata Top Gel, Robert Iriza si de fostul director general al aceleiasi companii,  Adriean Asan-Mic.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content