FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Pall-Ex Romania se extinde

Reteaua Pall-Ex Romania se extinde

Pall-Ex, liderul din Anglia in distributia de marfuri paletizate care a demarat operatiunile si in Romania in decembrie 2011, isi continua extinderea adaugand doi noi membri in reteaua sa.

Acestia sunt Bily Trans din judetul Mures, un transportator cu 14 ani de experienta in transporturi express de marfa, atat international cat si pe teritoriul Romaniei si Cora din judetul Covasna, o companie de distributie produse FMCG care isi desfasoara activitatea in acest judet si in judetul Brasov. Ambele companii poseda atat parc auto cat si depozite care se ridica la standardele Pall-Ex.

“Pana la sfarsitul lunii iunie estimam ca vom ajunge la 20 de membri, in conditiile in care mai purtam discutii cu alte doua companii interesate de doua zone disponibile”, a declarat Claudiu Hila, General Manager Pall-Ex Romania.

Procesul de recrutare va continua pana cand reteaua va atinge 27 de membri, astfel incat sa satisfaca pe deplin cererea de livrari nationale express pentru marfuri paletizate.

“Continuam sa cautam noi membri in Bucuresti, Iasi, Suceava, Prahova, Galati, Arad si Arges. Acestia pot fi companii de distributie FMCG sau transportatori, care sa detina logistica minima necesara pentru astfel de activitati”, a mai spus Claudiu Hila.

Cererea pentru servicii de distributie de marfuri paletizate in 24-48 ore este ridicata in acest moment, un potential important fiind reprezentat de importatori, distribuitori, retaileri si de companiile care si-au creat flote proprii de distributie datorita absentei solutiilor eficiente de distributie si care acum incep sa isi regandeasca lantul de distributie, prin externalizarea catre specialisti, asa cum este si Pall-Ex Romania, care pot distribui marfurile oriunde pe teritoriul Romaniei.

In cele sase luni de cand a intrat pe piata romaneasca, Pall-Ex Romania s-a dezvoltat accelerat, volumele crescand cu aproximativ 50% de la o luna la alta.

Dintre beneficiile dar si angajamentele cu care Pall-Ex s-a diferentiat in piata se numara tariful unic pe toata aria unui judet, tariful pentru livrarea garantata in 24 de ore in toata tara si asigurarea marfii pe tot parcursul ei la o valoare de pana la 15.000 de euro pe palet fara costuri suplimentare pentru client.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content