FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua METRO dubleaza numarul de produse participante la "Il Gusto d'Italia", la a 2-a editie

Reteaua METRO dubleaza numarul de produse participante la "Il Gusto d'Italia", la a 2-a editie

METRO Cash & Carry Romania organizeaza in perioada 17-30 mai cea de-a doua editie a evenimentului “Il Gusto D’Italia” („Gustul Italiei”) prin care promoveaza aproximativ 700 de produse alimentare cu specific italian. La prima editie au fost incluse in program aproximativ 320 de produse de origine italiana.

METRO promoveaza acest eveniment si prin intermediul catalogului de produse “Il Gusto D’Italia” distribuit la clienti. De asemenea, in magazinele retelei vor fi desfasurate in perioada 17-30 mai diferite activitati precum demonstratii culinare specifice bucatariei italiene si sesiuni de degustare a alimentelor unor furnizori italieni.

„Suntem incantati pentru cea de-a doua editie Il Gusto D’Italia, mai ales dupa succesul inregistrat anul trecut, cand evenimentul a beneficiat de o receptivitate mare din partea clientilor nostri. Anul acesta vom incerca sa ducem mai departe spiritul italian, transmitand prin demonstratii culinare deosebite atat retete din bucataria italienilor, cat si o parte din stilul lor de viata. Timp de doua saptamani, clientii nostri vor putea alege produse aflate in oferta special pregatita cu ocazia Zilei Nationale a Italiei”, a declarat Dusan Wilms, Directorul General METRO Cash & Carry Romania.

El a mai spus ca a observat ca si clientii revanzatori ai retelei incep, treptat, sa introduca la raft produse cu specific italian care, de altfel, se bucura de o cerere foarte mare din partea clientilor din HoReCa.
Printre cele 700 de articole cu specific italian promovate in cadrul acestui program se gasesc si produse marci proprii METRO. Produsele aflate in oferta vor fi incluse intr-un catalog realizat special cu aceasta ocazie si vor consta, in principal, in paste, branzeturi, mezeluri, diferite tipuri de legume, fructe, peste si vinuri.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content