FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua "La Doi Pasi" a ajuns la 200 de unitati

Reteaua "La Doi Pasi" a ajuns la 200 de unitati

In doar doua luni de la startul oficial al programului, reteaua „La Doi Pasi” cuprinde deja 200 de magazine deschise. Incepand cu luna martie 2012, peste 120 magazine de pe piata romaneasca s-au alaturat francizei de comert traditional, adaugandu-se celor 80 magazine „La Doi Pasi” deja functionale la acel moment. Fiecare magazin poarta insemnele francizei si este amenajat cu ajutorul specialistilor METRO Cash & Carry Romania.

Cele mai multe magazine „La Doi Pasi” au fost inregistrate in regiunea de nord, cu 70 de magazine, fiind urmata de regiunea de vest cu 68 de magazine si zona de sud cu 62 de magazine.

„Este o evolutie la care ne asteptam, avand in vedere succesul magazinelor pilot implementate anterior si numarul mare de solicitari primite, in special dupa evenimentul METRO EXPO”, a declarat Marc Carena, Director Management Clienti METRO Cash & Carry Romania.

Franciza „La Doi Pasi” ofera revanzatorilor sansa de a face parte dintr-o retea nationala, beneficiind de numeroase avantaje care ii ajuta in cresterea competitivitatii pe piata (de exemplu: cursuri de instruire, consultanta pe toata perioada desfasurarii parteneriatului si asistenta in programele de marketing, toate oferite de catre METRO Cash & Carry Romania).

Spre deosebire de modelele obisnuite de franciza, programul „La Doi Pasi” permite proprietarilor de magazine sa-si pastreze independenta financiara si operationala, pe durata intregii colaborari.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content