FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Fonzi inchide toate cele 6 magazine

Reteaua Fonzi inchide toate cele 6 magazine

Reteaua de magazine cu program non-stop Fonzi din Bucuresti a inchis toate cele 6 unitati comerciale, in conditiile in care, in prima parte a anului, a mai inchis un magazin pe Bd. Unirii.

Pana la ora publicarii acestei stiri, reprezentantii Fonzi nu au dorit sa comenteze informatiile. Cel mai probabil, cauza inchiderii magazinelor retelei a fost expansiunea agresiva a retailerilor internationali Delhaize (Mega Image si Shop&Go) si Carrefour (Market si Express) in comertul de proximitate din Capitala.

Ultimul Fonzi a fost deschis in luna decembrie a anului trecut, pe Soseaua Stefan cel Mare, o zona unde reteaua Mega Image a deschis mai multe magazine in ultimii ani.

Langa magazinul Fonzi din Piata Victoriei, Mega Image a deschis anul trecut un supermarket, iar langa cel de pe Bd. Unirii, inchis anterior, erau magazine Shop&Go si Express.  

De asemenea, in jurul magazinului Fonzi de pe Bd. Nicolae Caranfil, pe o raza de 100 de metri, s-au deschis in ultimii doi ani un Market, un Mega Image si doua magazine Shop&Go.

Fonzi Trading, compania care opera magazinele Fonzi este detinuta de Eduard si Cristina Georgescu.

Sursa foto: urbo.ro

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content