FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua europeana Pall-Ex se extinde si in Franta

Reteaua europeana Pall-Ex se extinde si in Franta

Reteaua de distributie de marfa paletizata Pall-Ex a anuntat planurile pentru lansarea unei retele complet operationale in Franta pana la sfarsitul anului. Acest proiect urmeaza lansarii Pall-Ex Romania in decembrie 2011.

Partenerul francez are o indelungata experienta si o reputatie remarcabila in sectorul logistic francez si va opera conceptul unic de distributie Pall-Ex dintr-un hub locat strategic in centrul Frantei. “Lansarea retelei franceze este un pas important in implementarea viziunii Pall-Ex, aceea de a creea prima retea Pan-Europeana de distributie marfa paletizata, conectand astfel toate retelele din Marea Britanie, Italia, Spania, Romania si acum Franta” a comentat Danor Ionescu CEO, Pall-Ex Romania. “Expansiunea rapida a retelei in Europa este o dovada in plus atat pentru succesul abordarii in piata, cat si a modelului operational. Membri nostri in Romania vor putea oferi clientilor lor ( producatori, importatori si distribuitori) beneficiul de a aduce sau chiar trimite in mod eficient si rapid marfa paletizata si grupaj din orice colt al Europei prin intermediul retelelor din Marea Britanie, Italia, Spania si Franta” a adaugat el.

Trasabilitatea si vizibilitatea partidei de marfa pe tot parcursul european, de la origine pana la destinatie, este oferita de sistemul unic IT care poate fi accesat on-line de catre fiecare client.
Expansiunea europeana a Pall-Ex continua prin selectia de parteneri in Germania, Polonia, si tarile Scandinave.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content