FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua de magazine Halewood - The Winery Outlet ajunge la 11 unitati

Reteaua de magazine Halewood - The Winery Outlet ajunge la 11 unitati

Cramele Halewood au deschis un nou magazin propriu, Halewood  - The Winery Outlet, în orasul Constanta. Acesta este situat pe strada Dobrogei, numarul 34, colt cu Bulevardul Mamaia. Magazinul ofera consumatorilor sute de sortimente de vin la preturi de producator si importator direct.

“Halewood – Winery Outlet Constanta este al 11-lea magazin propriu deschis de noi si al treilea de anul acesta. Dupa cel de-al doilea magazin în Bucuresti, deschis în vara, era planificat extinderea si în regiunea dobrogeana, aproape de podgoriile noastre de la Murfatlar”, a declarat Adriana Grecu, director marketing Cramele Halewood.

Pe langa magazinul recent inaugurat in Constanta, Cramele Halewood au doua magazine în Bucuresti si cate unul în Ploiesti, pe DN1 Breza-Nistoresti, în Sinaia, Azuga, Brasov, Sibiu, Targoviste si Urlati.Produsele Cramele Halewood pot fi achizitionate si online pe www.winery-outlet.com.

Cramele Halewood fac parte din Grupul Halewood, alaturi de Halewood Romania, Domeniile Halewood si Halewood International Premium Imports. Grupul Halewood detine peste 350 hectare de vie plantate in perioada 2002-2009, cu o investitie de peste 7 milioane Euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content