FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Cora isi extinde portofoliul de servicii pentru clienti cu transferuri Western Union

Reteaua Cora isi extinde portofoliul de servicii pentru clienti cu transferuri Western Union

Western Union, unul din liderii mondiali in servicii de plati  si Cora Romania au lansat, in luna martie, serviciul de transfer de bani Western Union in reteaua de hypermarketuri Cora din Romania. Prin intermediul serviciului, se pot primi sau trimite bani la nivel international sau pe teritoriul Romaniei, in doar cateva minute, serviciul asigurand accesul clientilor la reteaua globala a Western Union de 500.000 de locatii in 200 de tari si teritorii.

„Disponibilitatea serviciului de transfer de bani Western Union in reteaua de hypermarketuri Cora este o premiera pentru noi in Romania si reprezinta inca un pas in a oferi clientilor un acces mai usor si mai convenabil la serviciile noastre. Vom continua sa extindem accesul consumatorilor la serviciile noastre prin diversificarea canalelor si a punctelor de acces”, afirma, intr-un comunicat, Gabriel Sorbo, Vicepresedinte Regional Western Union Europa de Sud.

„Suntem foarte incantati ca putem oferi clientilor nostri posibilitatea sa transfere bani prin Westen Union direct la Punctul de Beneficii din magazinele Cora. Timpul clientilor este foarte important pentru noi, de aceea ne dorim sa regaseasca sub acelasi acoperis cat mai multe servicii care sa-i ajute sa-si rezolve treburile repede, avand in acelasi timp certitudinea ca au alaturi parteneri de incredere”, a declarat, la randul sau, Bertrand Gregori, CFO-ul Cora Romania.

Cora a deschis primul hypermarket in Romania in 2003 si are in prezent 12 magazine, atat in centre comerciale proprii, cat si in spatii inchiriate, dintre care patru la Bucuresti (Alexandriei, Pantelimon, Lujerului si Sun Plaza) si opt in provincie, la Ploiesti, Cluj Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content