FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Carrefour Market a ajuns la 80 de magazine

Reteaua Carrefour Market a ajuns la 80 de magazine

Carrefour a inaugurat joi, 4 septembrie, al doilea supermarket din Drobeta Turnu Severin, ridicand numarul total al magazinelor din reteaua Market la 80 de unitati comerciale. Retailerul a inchis recent supermarketul Market Malul Rosu din Ploiesti.

 Noul supermarket se afla pe Bulevardul Revolutiei 16-22 Decembrie 1989, nr. 19 si are o suprafata de 480 de mp. In ceea ce priveste sortimentatia, magazinul are o gama de aproximativ 5.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour.

Gama de servicii a Market Bd. Revolutiei include:

  • Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, in fiecare zi a saptamanii;
  • Multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay;

Carrefour opereaza in prezent in Romania cinci formate de magazine, cu un total de 160 de unitati: 26 de hypermarketuri Carrefour, 80 de supermarketuri Market, 47 de magazine de proximitate Express si sapte magazine de proximitate Contact. Retailerul detine si un website de comert online: www.carrefour-online.ro. In anul financiar 2013, Carrefour a inregistrat o cifra de afaceri de 971 mil. Euro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content