FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Billa Romania ajunge la 81 de unitati si bifeaza un nou judet

Reteaua Billa Romania ajunge la 81 de unitati si bifeaza un nou judet

Billa Romania inaugureaza maine primul sau magazin din Focsani, judetul Vrancea, ridicand numarul retelei nationale la 81 de unitati. Magazinul situat in Piata Unirii, bulevandrul Dimitrie Cantemir, numarul 3, ofera clientilor 6.000 de articole intr-un spatiu de vanzare de peste 500 mp.

„Prin inaugurarea magazinului din Focsani, continuam strategia noastra de expansiune si totodata venim in intampinarea clientilor care doresc o gama varianta de produse la cel mai bun pret. Pe tot parcursul anului 2014 vom identifica oportunitati de dezvoltare, astfel incat tot mai multi romani sa beneficieze de ofertele si serviciile BILLA Romania” a declarat Sorana Georgia, Director General Billa Romania.

Supermarketul se va deschide cu o promotie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa, clientii Billa Romania vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 17 - 23 aprilie 2014.

La magazinul din Focsani clientii isi vor putea face cumparaturile de luni pana duminica de la 7 la 22.

Billa este prezent pe piata din Romania din februarie 1999, cand a deschis primul supermarket in Capitala. Lantul este parte a grupului de retail german Rewe International AG.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content