FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reteaua Billa ajunge la 70 de unitati

Reteaua Billa ajunge la 70 de unitati

BILLA Romania va ajunge joi, pe 6 decembrie, la 70 de supermarketuri operationale, dupa inaugurarile planificate in orasele Mangalia si Slatina.

Primul magazin pe care BILLA il deschide in Mangalia se va afla pe Strada Portului, nr 44A, va avea un spatiu de vanzare de 857 mp si peste 7800 articole listate. Orarul de functionare al magazinului va fi de luni pana sambata, intre orele 7-22, iar duminica intre orele 8-21.
In cel de-al doilea magazin BILLA din Slatina, care va fi inaugurat tot pe 6 decembrie, sortimentatia este alcatuita din peste 7800 de produse, pe un spatiu de vanzare de 918 mp. Magazinul va fi situat in Aleea Muncii, nr. 2. Orarul de functionare va fi de luni pana duminica de la 8 la 22.

“2012 se dovedeste un an foarte bun pentru noi: am ajuns iata, la 70 de unitati in Romania, dupa ce si saptamana trecuta am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune pana la finalul anului, cat si in 2013, pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA Romania.
Pe langa promotiile speciale la deschidere, cele doua supermarketuri noi vor oferi clientilor un bon valoric de 10 lei pentru fiecare bon de casa de peste 50 de lei.

BILLA este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999, cand a deschis primul sau supermarket in Bucuresti.
Reteaua face parte din grupul german Rewe, activ pe piata locala si prin divizia de discountere Penny Market.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content