FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Retailerii se implica in proiectul "Banca de alimente"

Retailerii se implica in proiectul "Banca de alimente"

Crucea Rosie Romana a lansat pe 10 septembrie proiectul „Banca de Alimente” al carei scop este ajutarea persoanelor fara venituri sau cu venituri foarte mici.

Proiectul „Banca de Alimente” presupune colectarea de alimente neperisabile in depozitele Crucii Rosii prin donatii/sponsorizari, stocarea si distribuirea acestora catre persoanele vulnerabile din Bucuresti si din tara.

Distributia alimentelor se va face pe baza anchetelor sociale efectuate de catre filialele de Cruce Rosie precum si de catre DGASPC-urile de sector sau din judete. Pentru inceput, proiectul Banca de Alimente va fi implementat in 13 localitati din tara: Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu si Suceava.
Avand in vedere complexitatea si rezultatele vizate in proiectul Banca de Alimente, Crucea Rosie Romana considera esentiala implicarea cat mai multor parteneri, din diferite sectoare ale societatii romanesti: institutii guvernamentale, mass-media, producatori si distribuitori de alimente, ONG-uri, cetateni carora le pasa de semenii lor.

Pana in prezent, in proiect s-au implicat Televiziunea Romana, Radiodifuziunea Romana, Oficiul Central de Stocare pentru Situatii Speciale Bucuresti, lanturile alimentare Carrefour Romania si Mega Image, Banca BRD – Grupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, De Silva, companiile de telefonie mobila – Cosmote, Orange si Vodafone, Romtelecom dar si agentia de publicitate LOWE.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content