FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reprezentantii suporterilor pentru meciul cu Legendele Fotbalului Adevarat intra in cantonament

Reprezentantii suporterilor pentru meciul cu Legendele Fotbalului Adevarat intra in cantonament

Pe 26 mai, la Iasi, 16 suporteri (14 jucatori de camp si doi portari) alesi de vizitatorii site-ului www.FotbalAdevarat.ro si de Mircea Radulescu, directorul Scolii Federale de Antrenori, vor avea ocazia sa joace in meciul demonstrativ din deschiderea finalei Cupei Romaniei Timisoreana. Cei 11 jucatori care au acceptat propunerea Timisoreana sunt Lung, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Ungureanu, Augustin, Stoica, Beldeanu, Cartu, Orac, Camataru.

Mircea Radulescu este cel care se va ocupa de pregatirea suporterilor in cadrul bazei sportive de la Mogosoaia.

 "Toti cei alesi par jucatori talentati si cu multa determinare. Cred ca pasiunea pentru fotbal ne-au demonstrat-o deja prin tot ce au facut pentru a ajunge aici. Va urma o perioada unica pentru ei, in care se vor simti cu adevarat fotbalisti. Sper ca impreuna cu Legendele sa demonstreze la Iasi placerea Fotbalului Adevarat", a declarat Mircea Radulescu, directorul Scolii Federale de Antrenori.
Cei 16 suporteri pot fi urmariti si incurajati pe parcursul intregii pregatiri pe www.FotbalAdevarat.ro.

Campania Fotbal Adevarat este dezvoltata de Timisoreana, sponsorul principal al Cupei Romaniei, impreuna cu agentiile GMP (creatie), Webstyler (creatie si dezvoltare online), United Media (media) si 2activePR (consultanta si PR).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content