FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reorganizarea Carrefour in Europa aduce in acelasi cluster Romania, Polonia si Belgia

Reorganizarea Carrefour in Europa aduce in acelasi cluster Romania, Polonia si Belgia

In urma reorganizarii operatiunilor Carrefour in Europa prin infiintarea unor divizii regionale, grupul francez l-a promovat pe Gerard Lavinay - fostul director al Carrefour Belgia - la carma operatiunilor Carrefour din Romania, Polonia si Belgia, relateaza publicatia belgiana de retail Gondola. Cele trei tari sunt grupate, astfel, pentru prima data, intr-o noua zona in cadrul grupului Carrefour.

In urma acestei mutari, Francois Melchior de Polignac, fostul CEO al Carrefour Romania, preia aceeasi pozitie la subsidiara din Belgia a grupului. Compania nu a anuntat inca cine va fi succesorul lui Polignac in Romania. Odata cu Polignac au plecat de la Carrefour Romania si Arnaud Dussaix, directorul de exploatare al retelei de hypermarketuri si unul dintre cei mai longevivi manageri expati din boardul subsidiarei locale, precum si Vlad Ardeleanu, directorul comercial.

Cine sunt expatii nou veniti in subsidiara din Romania a grupului

Rami Baitieh, numit recent pe pozitia de Commercial and Purchasing Manager la Carrefour Romania, lucreaza in grupul francez de peste 18 ani si vine de la Carrefour Turcia, unde a detinut aceeasi functie din 2011. El a fost, de asemenea, Project manager in tranzactia de preluare a companiei Ahold Polonia de catre francezi.

Pascal Bordeaux, numit recent Director al supermarketurilor Carrefour in Romania, vine tot de la Carrefour Turcia, unde a ocupat functia de Multi-Format Operational Director din anul 2007. Lucreaza in grupul francez din 1992.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content