FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reduceri de 25% la produsele din magazinul virtual Farmec

Reduceri de 25% la produsele din magazinul virtual Farmec

Cu ocazia zilei de 8 martie, Farmec anunta reduceri de 25% la cele peste 200 de produse comercializate pe site-ul farmec.ro. Astfel, pe parcursul intregii zile de 8 martie, doamnele si domnisoarele isi pot achizitiona produsele preferate sau produse noi la preturi cu 25% mai mici.

Noul site Farmec a fost lansat la finalul anului trecut, oferind informatii numerose referitoare la companie si gama de produse, ofera consumatorilor sai posibilitatea de a face cumparaturi online direct pe farmec.ro.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. In prezent, produsele Farmec  ajung pe toate continentele, in tari din Europa, Asia si America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia.

Din 2002, compania detine Certificatul International de Calitate ISO 9001, iar din iunie 2008, Farmec detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content