FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Real Vitan se redeschide, vineri, sub brandul Auchan

Real Vitan se redeschide, vineri, sub brandul Auchan

Auchan Vitan, al patrulea hypermarket Real remodelat de retailerul francez in urma preluarii retelei germane din Romania, se va deschide vineri, 15 noiembrie, dup ce miercuri, 13 noiembrie, va fi redeschis magazinul din Oradea In urma celor doua inaugurari, francezii vor ajunge la 15 hypermarketuri Auchan si Auchan City in Romania

Auchan a redeschis primul magazin preluat de la Real tot in Bucuresti, la Pallady, pe 16 octombrie. Cu o suprafata de vanzare de 10.000 de metri patrati, hypermarketul este si cea mai mare unitate comerciala preluata de la grupul german Metro
 
Al doilea a fost redeschis, la Brasov, pe 8 noiembrie. In conditiile in care magazinul are o suprafata de vanzare de numai 6.000 de metri patrati, acesta a intrat sub brandul Auchan City.

Tot la Brasov, Immochan, divizia imobiliara a grupului Auchan, a inceput saptamana aceasta constructia centrului comercial Coresi, care va cuprinde si cel mai mare hypermarket Auchan din Transilvania, cu o suprafata de vanzare de 13.300 mp investitia totala fiind de 60 milioane euro. Deschiderea centrului comercial este prevazuta pentru prima parte a anului 2015.

Pana la sfarsitul acestui an vor mai fi rebranduite hypermarketurile Real din Satu Mare, Sibiu si Constanta.

Auchan a deschis primul magazin din Romania in noiembrie 2006. Anul trecut retailerul a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 2 miliarde de lei, in crestere cu 25% fata de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content