FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > real,- lanseaza noul catalog de vinuri, editia Toamna – 2010

real,- lanseaza noul catalog de vinuri, editia Toamna – 2010

Joi, 23 septembrie a.c., real,- Hypermarket Romania a lansat noul catalog dedicat raionului de vinuri, care vine cu numeroase noutati pe piata de retail din Romania. In plus, pana pe data de 29 septembrie a.c., clientii real,- pot achizitiona vinuri de cea mai buna calitate la preturi promotionale.

Raionul de vinuri cuprinde peste 600 de sortimente de vinuri romanesti si internationale, selectate cu grija, in asa fel incat diversitatea sa se manifeste la toate nivelurile de pret, provenienta, culoare sau tip. Pe rafturile magazinelor se regasesc peste 320 de vinuri romanesti, reprezentand 6 regiuni viticole renumite din Romania (Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat, Dobrogea), din care au fost alese cele mai valoroase 17 podgorii, recunoscute si peste granitele tarii. Oferta este intregita de cele peste 270 de vinuri internationale, provenite din 18 tari cu traditie vinicola din Europa si din Lumea Noua, precum Franta, Chile, Spania, Italia, Ungaria, Republica Moldova etc. Totodata, in premiera pentru piata de retail romaneasca, real,- propune o selectie de vinuri din Georgia, Turcia si China.

Pentru a permite clientilor sa aleaga vinul potrivit gusturilor fiecaruia si ocaziilor speciale pentru care este cumparat, acestea sunt prezentate impreuna cu recomandarile de asociere alimentara si de temperatura optima de servire. Informatiile se regasesc atat la raft, cat si in catalog. Mai mult, clientii real,- vor avea posibilitatea de a consulta cardul de vinuri, un ghid care permite evaluarea calitatii vinului in functie de anul de recolta si de regiunea viticola de provenienta.

Un alt punct forte al raionului de vinuri din real,- a fost introducerea, in premiera pe piata hipermarketurilor europene, a sistemului profesional de degustare a vinurilor ENOMATIC – prin care se ofera posibilitatea de evaluare a unui anume sortiment de vin inainte de a fi cumparat. Clientii pot alege dintr-un sortiment de vinuri rosii, albe sau roze, a caror selectie se schimba lunar, pentru familiarizarea publicului cu o gama cat mai variata. Sistemul ENOMATIC este la dispozitia clientilor magazinelor: real,- Vitan, real,- Cotroceni, real,- Pallady, Constanta Nord, Timisoara Est si Ploiesti, degustarea fiind GRATUITA.

Noutatea absoluta a toamnei la real,- este introducerea serviciului de livrare gratuita la raionul de vinuri si spirtoase, care va functiona in aceiasi termeni cunoscuti beneficiarilor de livrare gratuita a bunurilor de folosinta indelungata. Astfel, valoarea bunurilor achizitionate trebuie sa depaseasca 500 de RON, iar transportul sa se faca doar pe raza orasului in care se gaseste magazinul real,-.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content