FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > real,- Hypermarket Romania va pastra neschimbate preturile pentru oferta promotionala aferenta perioadei 1-14 iulie a.c.

real,- Hypermarket Romania va pastra neschimbate preturile pentru oferta promotionala aferenta perioadei 1-14 iulie a.c.

Pentru actualizarea noii cote de TVA si adaptarea sistemului informatic, real,- Hypermarket va inchide cele patru magazine cu program non stop din Bucuresti pe data de 30 iunie ac.c la ora 22 :00, urmand ca acestea sa fie deschise pe data de 1 iulie la ora 09:00 dimineata.

Magazinele din tara care au program 8:00-23:00 vor inchide in data de 30 iunie la orele 22:00 si vor deschide pe 1 iulie la orele 09:00.Majorarea TVA pentru catalogul promotional al real,- Hypermarket aferent perioadei 1-14 iulie 2010 va fi suportata integral de catre companie, astfel incat clientii pot achizitiona produsele din acest catalog cu preturile neschimbate.
 
In ceea ce priveste programul pentru asigurarea unui numar de 300 de produse  de baza cu cele mai mici preturi acesta continua  si avem in vedere introducerea de articole noi cu pretul cel mai bun pentru a atinge numarul propus. Prin acest program, implementat de la inceputul lunii iunie a.c., pentru a contracara scaderea puterii de cumparare si pentru a inlesni accesul la produse, real,- a taiat preturile la 150-200 produse ce acoper? nevoile de baz?: zah?r, ulei, orez, paste f?inoase, m?lai, legume ?i fructe, carne de pui, carne tocat?, mezeluri, lactate ?i brânzeturi, cafea, produse de îngrijire ?i cur??enie, dar ?i produse nealimentare.  Aceste produse beneficiaza de o semnalizare speciala la raft.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content