FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > real,- Hypermarket Romania participa la Targul de Cariera Angajatori de Top

real,- Hypermarket Romania participa la Targul de Cariera Angajatori de Top

real,- Hypermarket, alaturi de multe alte companii de prestigiu, participa la targul de cariera Angajatori de TOP, eveniment care se va desfasura in perioada 23-24 aprilie a.c. la Sala Palatului Bucuresti.

Companiile participante cauta angajati pentru toate nivelurile de experinta oferind aproximativ 1600 de posturi incepand de la programe de internship, programe de mnagement trainee, posturi pentru candidati fara experienta, pana la posturi care solicita 5-7 ani de experinta. Lista completa a angajatorilor si agenda evenimentului sunt disponibile pe www.hipo.ro, portalul  proiectului, unde se face si preinregistrarea la eveniment.

Din 2006, cand real,- a intrat pe piata de retail din Romania, mii de oameni s-au alaturat echipei. In prezent,  peste  8500 de oameni lucreaza in reteaua de 24 de hypermarket-uri si construiesc o afacere de succes. In cadrul evenimentului Angajatori de TOP, membrii ai departamentului de resurse umane real,- vor organiza in fiecare zi a targului cate trei seminarii, pentru a le face cunoscut participantilor ce inseamna departamentul de resurse umane real,- Romania*.

"Personalul reprezinta garantia succesului companiei noastre,  iar politica de personal presupune incurajarea dezvoltarii profesionale, comunicare activa, respectarea valorilor de corporatie, si nu in ultimul rand urmarim sa ne formam un personal loaial care insa sa performeze in relatia cu clientul. " Ramona Toma, Divison Manager Recruitment, Training and Development la real,- Hypermarket Romania.

"Anajatori de TOP" este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor, tinerilor profesionisti si specialistilor

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content